Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε με το Περιστέρι

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Αν και πήρε διαφορά μέχρι και 19 πόντων στην εξέλιξη της τρίτης περιόδου, ο Ολυμπιακός δεν πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν του Περιστερίου με 87-74. Οι «κυανοκίτρινοι» μείωσαν μέχρι και τους 10 πόντους αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί.

Για τον Ολυμπιακό ο Τόμας Ουόκαπ είχε 22 πόντους, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Άλεκ Πίτερς 14 όσους και ο Αϊζάια Κάνααν. Για το Περιστέρι ο Τρέβορ Τόμπσον είχε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ο Τζόε Ράγκλαντ είχε 9 πόντους και 13 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, που έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, μπήκε με διάθεση να καθαρίσει το παιχνίδι όσο γινόταν πιο γρήγορα και προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου με 27-12 με τον Κάνααν και τον Μιλουτίνοφ να κυριαρχούν. Το Περιστέρι ωστόσο βελτίωσε την εικόνα του στη δεύτερη περίοδο, μειώνοντας τη διαφορά μέχρι τους επτά (40-33) πριν διαμορφωθεί το 43-33 του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει ξανά με 19 πόντους αλλά το Περιστέρι δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος η διαφορά ήταν στους 11 (76-65). Το Περιστέρι μείωσε μέχρι και τους 10 αλλά δεν κατάφερε να γίνει περισσότερο απειλητικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.