«Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Μπρεϊθγουέιτ, επικοινώνησε με τον Μεντιλίμπαρ»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Ο ισπανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μπερνάρ, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Δανός επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» μετά την επικοινωνία που είχε ο έμπειρος στράικερ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

«Δευτέρα πρωί εμφανίστηκε φωτογραφία του Μάρτιν από τα ιατρικά της Εσπανιόλ, τότε στην ομάδα της Βαρκελώνης πίστεψαν πως θα συνεχίσει αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Δανός έκανε χρήση της ρήτρας και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε κανονικά το ποσό των 600.000 ευρώ (σ.σ. σε άλλα ΜΜΕ της Ισπανίας γράφτηκε ότι δεν έδωσε ούτε ευρώ).

Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει προτάσεις από την Γκρέμιο, την Έβερτον και τον Ολυμπιακό, όχι τον ΠΑΟΚ τώρα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Ο ένας λόγος έχει να κάνει  ότι γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία τον Μεντιλίμπαρ και δεύτερο τον εξιτάρει η προοπτική της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπρεϊθγουέιτ προκειμένου να τον πείσει για να συνεργαστούν μαζί. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι για τρία χρόνια, χωρίς όμως να γνωρίζω τα οικονομικά, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.