Ο ΟΦΗ ταπείνωσε την ΑΕΚ στο «καυτό» Γεντί Κουλέ και ανέβηκε 4ος!

Πέτρος Χαριζακλής02 Οκτωβρίου 2023

Με μία πειστική, αποτελεσματική και γεμάτη πάθος εμφάνιση σε ένα Γεντί Κουλέ από τα παλιά, ο ΟΦΗ ταπείνωσε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ την οποία κέρδισε με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση, προσπερνώντας την στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας έπαιξε το χαρτί της Ενωσης, δηλαδή την πίεση ψηλά, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να βρει διαδρόμους και οι κλασικές της ευκαιρίες ήταν λίγες.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπάκιτς έκανε τη σέντρα και ο Λουίζ Φελίπε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να ισορροπήσει, όμως η μεγάλη της ευκαιρία στο 44ο λεπτό. Ο Πινέδα εκτέλεσε φάουλ και ο Κάλενς έκανε κεφαλιά-ψαράκι στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε και πάλι δυνατά, με τον σκόρερ Λουίζ Φελίπε να προσπαθεί με κεφαλιά στο 49' να «γράψει» το 2-0, όμως ο Στάνκοβιτς απέκρουσε.

Η ΑΕΚ ήταν φλύαρη στη συνέχεια του παιχνιδιού και είχε μεγαλύτερη ευκαιρία στο 81' να ισοφαρίσει με στατική φάση. Την εκτέλεση φάουλ του Γκατσίνοβιτς όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπάουμαν.


Αφού η ΑΕΚ δεν έκανε το 1-1, ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Ντίκο μπήκε αλλαγή στο 67' και στο 83ο λεπτό χρίστηκε σκόρερ, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του. Ο Αμπάντα έκανε την κάθετη πάσα και ο επιθετικός του ΟΦΗ πέρασε και τον Στάνκοβιτς, πλασάροντας στην κενή εστία.

Δείτε τα πλήρη highlights του αγώνα...

Η βαθμολογία της Superleague μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.