Άρης: Ο Ντιαντί θέλει ακόμη τον χρόνο του

Γιώργος Στράντζαλης24 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία, Γιώργος Στράντζαλης

Ως είθισται στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας οι μεταγραφές της κάθε ομάδας είναι πόλος έλξης και η παρουσία τους σε αυτό το διάστημα είναι που ενδιαφέρει τον κόσμο. Στον Αρη όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα, με εξαίρεση τον Κλέιτον Ντιαντί ο οποίος μπορεί ουσιαστικά να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση των Κιτρινόμαυρων, θεωρητικά όμως δεν είναι ο παίκτης στον οποίον θα ποντάρει τη νέα σεζόν η ομάδα. 

Πρόκειται για μια κίνηση με μεσομακροπρόθεσμες βλέψεις και περισσότερο με προοπτική για το μέλλον. Δεν παύει όμως να είναι το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία, μέχρι ν’ αρχίσουν οι ουσιαστικές αφίξεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Ο 17χρονος Σενεγαλέζος άλλωστε βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προσαρμογής και θα χρειαστεί χρόνο σε αυτό το κομμάτι. Λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος την ηλικία του και κυρίως ότι το γεγονός ότι για πρώτη φορά βγαίνει στην Ευρώπη όπου οι συνθήκες και γενικώς ο τρόπος λειτουργίας είναι εντελώς διαφορετικοί. 

Από τις πρώτες ημέρες του στην Ολλανδία με την υπόλοιπη αποστολή φαίνεται ότι είναι «μαγκωμένος», τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός. Ωστόσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και το σταφ προσπαθούν να τον βάλουν στο κλίμα και να τον έχουν από κοντά (και λόγω ηλικίας) ώστε να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί πιο άμεσα. Σημαντικό ρόλο παίζει ασφαλώς και η γλώσσα αλλά το θετικό για τον Ντιανί είναι ότι υπάρχουν στον Αρη παίκτες που μιλούν γαλλικά (Ρόουζ, Ζουλ).

*Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 20:30 στο γήπεδο του Περιστερίου θα διεξαχθεί ο αγώνας της πρεμιέρας στο νέο Πρωτάθλημα για Ατρόμητο και Αρη, όπως ανακοίνωσε χθες η Super League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.