Ο Ντι Μαρία σκέφτεται... «κοινό μέλλον» με τον Μέσι

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Άνχελ Ντι Μαρία έχει περάσει από 40 κύματα μέχρι ο Αργεντίνος να βρει το επόμενο... λιμάνι της καριέρας του, με τα μεταγραφικά σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Το τελευταίο διάστημα, αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι το σενάριο να αγωνιστεί στα ίδια γήπεδα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 36χρονος Αργεντινός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Μπενφίκα, εκεί όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2023, προερχόμενος μάλιστα από μια καλή σεζόν με 9 γκολ και 11 ασίστ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα παραμείνει κάτοικος Πορτογαλίας, αφού όπως αναφέρει το ESPN Argentina ο «El Fideo» θα μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό, όπως πολλοί άλλοι παίκτες στο τέλος της καριέρας τους πριν από αυτόν, προσθέτοντας ότι δεν ξέρουμε πότε μπορεί να συμβεί αυτό.

Βέβαια, το ενδεχόμενο μιας σύντομης επιστροφής στο Ροζάριο, όπου γεννήθηκε και όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνον, υπάρχει, με τις φαβέλες και την μαφία της περιοχής όμως να του έχουν βάλει ισχυρά εμπόδια στην υλοποίηση αυτού του ονείρου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.