Ο Νίκολας Κέιτζ στην Ελλάδα- Πότε και γιατί έρχεται

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ, όχι όμως για διακοπές όπως κάνουν πολλοί celebrities.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα έρθει στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο γιος του ξυλουργού» το σενάριο της οποίας περιστρέφεται γύρω από τα θαύματα του Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, λίγο έξω από την Αθήνα, στις σπηλιές και τις χαράδρες της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Ανάμεσα στα αιωνόβια πεύκα και τα μισογκρεμισμένα κτίσματα του περασμένου αιώνα μέσα στις χαράδρες οι εργασίες είναι πυρετώδεις, με τα συνεργεία να δημιουργούν ένα μικρό χωριό, καθώς μέσα στον Αύγουστο αναμένεται η έναρξη των γυρισμάτων, που θα διαρκέσουν αρκετές ημέρες. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκολας Κέιτζ γυρίζει ταινία στη χώρα μας και η προηγούμενη του πήγε και εξαιρετικά καλά

Το 2001 είχε πρωταγωνιστήσει στη χολιγουντιανή παραγωγή «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που έδωσε τεράστια τουριστική ώθηση στην Κεφαλλονιά, ενώ οι εισπράξεις της ταινίας ήταν 62.000.000 δολάρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.