ΠΑΟΚ: Ο Μπράντονιτς, η Φενέρ και ο Μάριο Μπράνκο

Κώστας Πετρωτός26 Ιουνίου 2023

Ο Μπράντονιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον ΠΑΟΚ καθώς είχε υπογράψει τετραετές το 2021. Μπορεί στην πρώτη ομάδα να μην τον έχουμε δει να καθιερώνεται ή πολύ περισσότερο να παίρνει ευκαιρίες, αλλά έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β’. 

Προπονείται με την πρώτη ομάδα για αυτό και άλλωστε δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ Β’ στο τέλος της περιόδου για να πάρει μερικές μέρες ξεκούρασης. Χθες υπήρξε δημοσίευμα από την Τουρκία που σημειώνει το ενδιαφέρον της Φενέρ: «Μια νέα διεκδίκηση παίκτη φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο για την Φενέρμπαχτσε, που συνεχίζει ολοταχώς τις μεταγραφικές της προσπάθειες για να ενισχυθεί την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει καταγραφεί ότι η Φενέρ παρακολουθεί την περίπτωση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β πέρσι είχε εννέα γκολ και επτά ασίστ σε 20 παιχνίδια». Πάντως να σημειώσουμε πως όταν είχε αποκτηθεί ο Μπράντονιτς ο Μπράνκο δεν ήταν αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ αφού είχε ήδη αποχωρήσει. 

Το σημειώνουμε αυτό γιατί τεχνικός διευθυντής στην Φενέρ είναι ο συγκεκριμένος. Προφανώς όμως αν πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρον αυτό πρέπει να μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση και να αξιολογηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.