Ο Μπράμπετς βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση

Γιώργος Στράντζαλης16 Απριλίου 2023

Το κάταγμα στα πλευρά που υπέστη ο Γιακούμπ Μπράμπετς στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ, μάλλον βάζει πρόωρα τέλος στη φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Τσέχο αμυντικό καθώς θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για διάστημα 3-5 εβδομάδες και θα αποτελέσει έκπληξη αν προλάβει κάποια από τις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs. 

Ακόμη κι αν συμβεί αυτό, παρότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, για τον Μπράμπετς η φετινή σεζόν είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία καλείται να διαχειριστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ποτέ τα προηγούμενα χρόνια στην καριέρα του ο Τσέχος δε χρειάστηκε να μείνει τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από αγωνιστική δράση όσο έχει μείνει στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Πριν το σοβαρό χτύπημα στα πλευρά την προηγούμενη Κυριακή, ο Μπράμπετς είχε μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, ήτοι για τέσσερις αγωνιστικές, στο ξεκίνημα της χρονιάς (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος), ότας είχε τραυματιστεί σε αγώνα της Εθνικής Τσεχίας κόντρα στην Ελβετία και ο Αρης στερήθηκε τις πολύτιμες υπηρεσίες του από την 6η έως την 9η αγωνιστική. 

Κοιτάζοντας κανείς το ιστορικό του παρελθόν θα διαπιστώσει ότι μέχρι πρότινος ήταν “λευκό” και θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως φέτος μάλλον δεν είναι η χρονιά του. Πόσω μάλλον δε αν τη συγκρίνουμε με την περσινή του σεζόν στον Αρη, που είχε 39/40 ενενηντάλεπτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.