«Ο Μπεκάλι έφερε ιερέα από το Βουκουρέστι για να φέρει τύχη στη Στεάουα»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Η δημοσιογράφος από τη Ρουμανία, Κορνέλια Βλάνταν, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για τη μάχη της Στεάουα Βουκουρεστίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος μετά από 18χρόνια ταξίδεψε εκτός Ρουμανίας για να δει από κοντά ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Όλη μέρα τρέχουμε στους δρόμους και πίσω από τον Μπεκάλι. Όπου πηγαίναμε μαζί του τον ακολουθούσαν κάμερες και κανάλια και όλοι μας ρωτούσαν ποιος ήταν αυτός. Είναι αλήθεια ότι ο Μπεκάλι έκλεισε εκκλησία στη Βέροια και μάλιστα έφερε ιερέα από το Βουκουρέστι για να κάνει λειτουργία και να φέρει τύχη στη Στεάουα ώστε να πάρει αποτέλεσμα απόψε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Στεάουα δεν κάνει ποτέ προπόνηση την ημέρα του αγώνα. Οι παίκτες έκαναν μία βόλτα το πρωί περιμετρικά του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες και να έχει τετ α τετ μαζί τους για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πρωτόγνωρο γι΄ αυτούς να έχουν μαζί τους τον Μπεκάλι, καθώς ο ίδιος είχε να ταξιδέψει 18 χρόνια για ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του.

Στα αγωνιστικά, ο Τανάσε θα παίξει στα εξτρέμ, ενώ ο Κίρικες μάλλον δεν θα αγωνιστεί, που θα είναι έκπληξη γιατί όλες τις ημέρες ετοιμαζόταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.