O μπασκετικός ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι στον Πανιώνιο - Ώρα έναρξης και κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (19/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Αθήνα τον Πανιώνιο και θέλει να επαναλάβει ότι έκανε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL απέναντι στο Περιστέρι.

Το σύνολο το Μάσιμο Καντσελιέρι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Πόρτο, που ανέβασε και άλλο την ψυχολογία των παικτών ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα στο Κ.Γ. της Γλυφάδας (20:15, ΕΡΤ 3).

Ο διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα απαιτητικό σημερινό παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε στα σημεία που ήθελαν οι προπονητές μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα. 

Ο Πανιώνιος είναι πολύ αξιόλογος αντίπαλος, αυτό δείχνει η εικόνα που έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συνεπείς σε αυτό και αποφασιστικοί μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε μία ακόμη σημαντική νίκη».

Την αποστολή απαρτίζουν: Χέντερσον, Άπσον, Φόρεστερ, Ιατρίδης, Περσίδης, Κατσίβελης, Σκουλαριώτης, Παπαδάκης, Μπάρτλεϊ, Μανθόπουλος, Ρέινολντς, Κρούζερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.