Άρης: Ο Μορόν νιώθει καλά και θέλει το βραβείο

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Κατευθυνόμενος από τον αθλητικό εγωισμό του αλλά και τη «δίψα» του για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος, ο Λορέν Μορόν έβαλε τις βάσεις για τη σπουδαία ανατροπή του Αρη στη Λαμία επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς είναι κορυφαίος σκόρερ της Superleague συνολικά αλλά και των Playoffs.

Στην πραγματικότητα, ο χαρακτήρας που ανέδειξε ο Ισπανός φορ θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους, δύο… στροφές πριν την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Αυτό το refuse to lose που τον χαρακτήρισε στο προχθεσινό παιχνίδι, της… τσατίλας που είχε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι αντιδράσεις του ήταν αποτέλεσμα κυρίως του ποδοσφαιρικού εγωισμού του. 

Ο Λορέν Μορόν ενοχλήθηκε από την εικόνα του ιδίου αλλά και συνολική της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να φανερώσει τα συναισθήματά του. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε κανένα από τα γκολ που σημείωσε, ίσα-ίσα που «καιγόταν» να βάλει κι άλλα. Προφανώς αυτό σχετίζεται και με τον σπουδαίο προσωπικό στόχο του καθώς θέλει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος και ήδη έχει αποκτήσει διαφορά δύο τερμάτων από τον Ελ Κααμπί.

Το δεύτερο παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Βαλεντίνο Φατόρε. Ο Ισπανός (με ρίζες από την Αργεντινή) ξέρει ότι έχει συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα. Χρησιμοποιείται μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας αν και καθαρός δεξιός winger αλλά και στα οκτώ παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε είχε συγκινητική αγωνιστική συμπεριφορά. 

Τηρουμένου του ποιοτικού επιπέδου του, το οποίο προφανώς δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, στο παιχνίδι με τη Λαμία έκανε κάτι που ουδείς άλλος έπραξε τη φετινή σεζόν από τη λίστα των full back. Εδωσε δύο ασίστ, έβαλε το παρθενικό γκολ του με την ομάδα και γενικώς έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. 

Για τον Φατόρε έχει σχηματιστεί θετική εικόνα και την ενίσχυσε. Αν και το σύνολο των αγωνιστικών αποφάσεων θα παρθούν μετά τον τελικό Κυπέλλου, δεν αποκλείεται ο Ισπανός να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς του αλλά και του ότι πρόκειται για ένα «θετικό στοιχείο» στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν ήταν τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι άπαντες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον πειράξουν μετά το γκολ που πέτυχε. Είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στα αποδυτήρια…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.