ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μορόν, η Αλμερία και η τιμή εκκίνησης του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2024

Οσο περνάει ο καιρός και παραμένει ανοιχτό το μέλλον του Λορέν Μορόν, τόσο αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν περισσότερες ομάδες να τον συμπεριλαμβάνουν στο μεταγραφικό τους ραντάρ, δίχως όμως να υπάρχει (ακόμη τουλάχιστον) επίσημο ενδιαφέρον με πρόταση στον παίκτη ή στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μετά την Κάντιθ, στην Ισπανία βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησης του 30χρονου επιθετικού και την Αλμερία. Για την ακρίβεια, την είδηση ανήρτησε στο Χ (πρώην twitter) ο Ισπανός δημοσιογράφος Μίρκο Ντέλιτς και σύμφωνα με αυτήν, η Αλμερία εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει κρούση των ανθρώπων της στον Αρη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Η Ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε πέρυσι στη La Liga 2 και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα γεγονός που αποδυναμώνει το σενάριο αυτό αφού ούτε ο παίκτης θα συναινέσει εύκολα να αγωνιστεί στη 2η κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ θεωρείται απίθανο να μπορεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Αρης, ενώ ούτε ο παίκτης φαίνεται ότι ελκύεται από την προοπτική να παίξει στην LaLiga2 μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε στη Super League όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα και είναι στις υποψηφιότητες για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Ο Μορόν βρίσκεται κανονικά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του Αρη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα εμφανίστηκε και ιδιαίτερα ορεξάτος. Γνωρίζει ότι το πιθανότερο είναι να πάρει προτάσεις στα χέρια του, ομοίως και ο Αρης, αλλά για την ώρα δουλεύει με τους Κιτρινόμαυρους ενόψει της επόμενης σεζόν. 

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια καθημερινά είναι αν θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ή τελικά θα βρεθεί υποψήφιος αγοραστής που θα ικανοποιήσει οικονομικά τόσο τον ίδιο όσο και το κλαμπ. 

Θυμίζουμε ότι ο Αρης έχει βάλει τιμή εκκίνησης για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που αφορά στον Μορόν τα 6-7 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία δύσκολα θα δώσει ομάδα από την Ισπανία, πόσω μάλλον δε ομάδα που υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία και για αυτό οι εμπλεκόμενες πλευρές περιμένουν ότι σύντομα θα έρθει πρόταση από τα Εμιράτα. Το όνομα του Μορόν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο μέσα στον Ιούλιο, αλλά προσώρας η πλευρά του παίκτη ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει στα χέρια της τίποτα επίσημο. Μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.