Ο Μονεμβασιώτης φαίνεται να πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι αρχικώς εκτιμήθηκε προς το deal για τον Ηρακλή

Δημήτρης Κανελλάκης23 Νοεμβρίου 2023

Ομολογώ ότι οι χθεσινές κινήσεις στον Ηρακλή, με την συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Περικλή Αμανατίδη και την πληροφορία ότι τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που εισηγήθηκε την επιλογή του προπονητή, μειώνουν κατά πολύ την απόσταση που εκτιμούσα τις προάλλες πως υπάρχει ανάμεσα στο ενδιαφέρον του Μονεμβασιώτη και το... deal.

Η απόκτηση προπονητή και τεχνικού διευθυντή με τις... «ευλογίες» του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και την καθοριστική, προφανώς, συμβολή του στο οικονομικό σκέλος προκειμένου να κλείσουν αίσια και άμεσα οι δύο υποθέσεις, είναι ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ότι ο επιχειρηματίας δεν ενδιαφέρεται απλώς για τον Ηρακλή αλλά εν τοις πράγμασι αποδεικνύει πως στις προθέσεις του είναι να καλλιεργήσει το έδαφος και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει στο τελικό βήμα: να καταστεί, δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον Ηρακλή είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια να συμμαζευτεί, να αρχίσει μια λειτουργία πιο επαγγελματική, πιο οργανωμένη, ώστε να επιτευχθεί μια αγωνιστική αναγέννηση και να τραβήξει έναν άλλο δρόμο η ομάδα. 

Με έναν πολύ έμπειρο προπονητή στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως είναι ο Τεννές, και έναν προπονητή τον οποίο αυτός επέλεξε, άρα μπορούν να συνεργαστούν άμεσα, λογικό είναι όλοι να περιμένουν σύντομα ο Ηρακλής να είναι σε θέση να εμφανίζει ένα πολύ πιο αξιόπιστο πρόσωπο.

Σε συνδυασμό, ασφαλώς, και με επόμενες κινήσεις, στο μεταγραφικό επίπεδο, πλέον, οι οποίες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν, για να ενισχυθεί το ρόστερ και από τις αρχές του νέου έτους να υπάρχουν εναλλακτικές και πιο ποιοτικές δυνατότητες στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, οι φίλοι του Ηρακλή έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι, καθώς είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που φαίνεται ότι κάτι σοβαρό πάει να γίνει, ότι δημιουργούνται συνθήκες για να μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να ανακάμψουν και να βρουν βηματισμό επιστροφής εκεί όπου ανήκουν: στην Super League 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.