Ο Μονεμβασιώτης είναι η πιο σοβαρή περίπτωση επιχειρηματία που ενδιαφέρθηκε για τον Ηρακλή, έως ότου να γίνει deal, όμως...

Δημήτρης Κανελλάκης17 Νοεμβρίου 2023

Η προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή προκειμένου να τελειώσει αξιοπρεπώς η τρέχουσα σεζόν και τους επόμενους μήνες να δημιουργούνται σταδιακά οι προϋποθέσεις ώστε να ελπίζει πως μπορεί να έχει... επόμενη μέρα, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι με τον Στράτο Ευγενίου επικεφαλής της διοίκησης, για τους «κυανόλευκους» δεν μπορεί να υπάρχει ελπίδα δημιουργίας ομάδας ικανής να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει στην Super League 1. Το παραδέχθηκε ο άνθρωπος ότι δεν έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, έχει δηλώσει, εμμέσως πλην σαφώς, πως είναι συγκεκριμένο το... ταβάνι.

Πολύ καιρό τώρα ο Ευγενίου ψάχνει να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από τον Ηρακλή, με την μικρότερη δυνατή ζημία για τον ίδιο και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την ομάδα.

Πολλές προσπάθειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση, καμία δεν απέδωσε. Και δεν έχει κανένα νόημα αυτή την στιγμή να αναζητήσει κάποιος ποιος είχε την ευθύνη, αν έφταιγε ο Ευγενίου, δηλαδή, ή αυτοί με τους οποίους συζητούσε για να τους παραχωρήσει την ομάδα.

Αυτό που έχει σημασία, πλέον, είναι πού θα καταλήξει το story του τελευταίου διαστήματος. Αυτό που αφορά στο ενδιαφέρον Μονεμβασιώτη να εμπλακεί στον Ηρακλή και να γίνει το αφεντικό της ΠΑΕ.

Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αληθινό και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, μέχρι να καταλήξει αυτή η ιστορία, λογικό είναι να υπάρχουν επιφυλάξεις και συγκρατημένη αισιοδοξία.

Κακά τα ψέματα, από το να συζητάει ένας επιχειρηματίας, ακόμη και να βοηθάει σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, μέχρι να γίνει -και με τη... βούλα- το deal, υπάρχει πάντα μία απόσταση.

Το πώς ακριβώς θα διανύσει αυτή την απόσταση ο κ. Μονεμβασιώτης είναι που παρακολουθούν με αγωνία αυτή την περίοδο οι φίλοι του Ηρακλή.

Δικαιολογημένα... Άλλωστε, πρόκειται για την πιο σοβαρή περίπτωση υποψηφίου για να εμπλακεί στον Ηρακλή που έχει υπάρξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επιχειρηματίας με γνωστή δραστηριότητα, ισχυρός οικονομικά, με εμπειρία από το χώρο του ποδοσφαίρου καθώς υπήρξε μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, διαθέτει το... πακέτο που χρειάζεται ο Ηρακλής για να αποκτήσει όραμα και προοπτική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.