Ο Μέσι απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως πλέον... περπατάει στο γήπεδο!

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Clank και στον Αργεντινό δημοσιογράφο Χουάν Πάμπολ Βάρσκι. Ο «Πούλγκα» έκανε μια αναδρομή στην τεράστια καριέρα του, ωστόσο πέρα από τις ερωτήσεις που αφορούσαν το παρελθόν υπήρχαν και κάποιες που αφορούσαν το... σήμερα.

Με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να... τρολάρει τον εαυτό του και τον δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι τον κατηγορούν πλέον ότι... περπατά στη διάρκεια των αγώνων.

«Δεν περπατάω! Απλώς παρατηρώ την τοποθέτηση των αντιπάλων, τη διάταξη τους. Αυτό έκανα και στη Μπαρτσελόνα όπου συνήθως αντιμετωπίζαμε κλειστές άμυνες και ήθελα να δω τις κινήσεις τους...»




Από κει και πέρα ο Μέσι μίλησε μεταξύ άλλων για: την παιδική του ηλικία: «Ο κόσμος ερχόταν να με δει. Όταν άρχισα να παίζω ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, δεν γνώριζα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και όλους τους τίτλους που παίζονταν. Απλά έπαιζα γιατί ήταν το χόμπι μου, μου άρεσε η μπάλα. Αγαπούσα το ποδόσφαιρο, όπως οι περισσότεροι Αργεντινοί. Πάντα προσπαθούσα να διασκεδάζω».

Για το φυσικό του ταλέντο: «Από πολύ μικρός μου έλεγαν πάντα ότι είμαι διαφορετικός και ο κόσμος ερχόταν να με δει. Δεν το συνειδητοποίησα καθώς μεγάλωνα. Ο Θεός με επέλεξε, ήταν ένα δώρο που μου έδωσε. Το εκμεταλλεύτηκα, έκανα ό,τι μπορούσα για να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο».


Για τον Γκουαρδιόλα: «Με τον Πεπ έμαθα πολλά και το στυλ του τον οδήγησε σε όλο τον κόσμο, στην Μπάγερν και τώρα στη Σίτι. Βέβαια όλοι ήθελαν να αντιγράψουν το στυλ του. Τώρα στα παιδιά έξι, επτά ετών τους λένε ότι πρέπει να παίζουν με μία επαφή και γρήγορα, ενώ εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να αφαιρείται ο αυθορμητισμός από αυτές τις ηλικίες»

Την επιστροφή του στην Εθνική το 2019: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Ήταν όλοι καινούργιοι, δεν γνώριζα κανέναν τους προσωπικά και είναι πολύ δύσκολο για μένα να μπω σε ένα καινούργιο σύνολο. Με βοήθησε πολύ όμως ο Ροντρίγκο ντε Πολ. Όταν τον γνώρισα μου θύμισε πολύ τον Πότσο Λαβέτσι. Με πλησίασε, μιλήσαμε, με έβαλε στην ομάδα πολύ πιο γρήγορα. Ήταν μια διαφορετική κατάσταση και νέα για όλους.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.