ΠΑΟΚ: «Ο Μεϊτέ περίμενε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που δεν ήρθε»

Κώστας Πετρωτός06 Ιουλίου 2024

Πρόταση, που τελικά δεν ήρθε, φαίνεται πως περίμενε ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Για το θέμα, υπάρχει μάλιστα δημοσίευμα από την Πορτογαλία, που κάνει αναφορά στο μικρό αυτό στόρι με τον θηριώδη Γάλλο μέσο.

Ο Μεϊτέ είναι ένας από τους λίγους παίκτες, που έχουν δοθεί δανεικοί και δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μπενφίκα, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, το οποίο είναι πιθανό να περιλαμβάνει νέο δανεισμό.

Ο μέσος είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν συνέχισε (για την ώρα τουλάχιστον βεβαίως, αφού είναι όλα ανοιχτά για... πιθανή επιστροφή στη Θεσσαλονίκη) και αναμενόταν να δεχθεί πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα, οι «Αετοί» της Λισσαβόνας ανακοίνωσαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα βρεθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το όνομα του Μεϊτέ δεν υπήρχε μέσα σε αυτά.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δείχνει τη μεγάλη επιθυμία της Μπενφίκα να απαλλαγεί από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος διατηρεί ακόμη επαφές με τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.