Ο Μεϊτέ «κλείνει» το μάτι στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν πολύ ξεκάθαρος για τον Μεϊτέ όταν έκανε τις εισηγήσεις του στον Ιβάν Σαββίδη για τη νέα σεζόν: «Τον θέλω στην ομάδα, είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο». Για τον Ρουμάνο τεχνικό η παραμονή του θηριώδη Γάλλου μέσου είναι μία από τις must κινήσεις ενόψει της νέα σεζόν, κάτι που φαινόταν και από τα 42 ματς (με ένα γκολ και δύο ασίστ) που έκανε την σεζόν που τελείωσε. 

Η Μαρία Γκοντσαρόβα τελείωσε την δουλειά με την Μπενφίκα (συμφωνία εξαγοράς των δικαιωμάτων με 1,5 εκατομμύριο συν 500.000 ευρώ) και πλέον έχει στρέψει τις επαφές της, στην πλευρά του Καμαρά. Είναι γνωστή η πρόταση με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τρία χρόνια και το ότι αρχικά η πλευρά Μεϊτέ ζητούσε 1,5 εκατ. ευρώ.

Φαίνεται, όμως, ότι πλέον βλέπει πολύ θετικά την πρόταση του ΠΑΟΚ, παρότι γίνεται μία ύστατη έρευνα μην τυχόν προκύψει μία πολύ μεγάλη πρόταση από Αραβία. Το επιβεβαιώνουν και τα λεγόμενα ανθρώπου του στενού περιβάλλοντος του Μεϊτέ στην «Μ». «Ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ σημαντική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να πετύχει μία συμφωνία που θα αφήσει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε θετικό επίπεδο και ελπίζουμε σε χάπι εντ Πάμε καλά», μας είπε και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ο Μεϊτέ είναι στην Ιμπιζα της Ισπανίας για διακοπές και περιμένει και αυτός τις τελικές επαφές του ατζέντη του. Μάλιστα ορισμένες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το χάιπ έντ θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.