Ο Μεϊτέ έχει τη βασική ευθύνη που δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ-Το «παράθυρο» του Γενάρη

Κώστας Πετρωτός08 Οκτωβρίου 2024

Η παρουσία του Σουαλιό Μεϊτέ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και μέχρι χθες το μεσημέρι, όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ήταν αρκετοί εκείνοι που τον αναγνώρισαν και επικοινώνησαν με τη γραμματεία του Metropolis 95,5 και του Metrosport.gr

Όπως ήταν αναμενόμενο, τέθηκε το ερώτημα αν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να κάνει νέες επαφές με τον ΠΑΟΚ για ενδεχόμενη αναθέρμανση της μεταγραφής του στον Δικέφαλο, όμως, ραντεβού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ δεν έγινε. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, ούτε ο εκπρόσωπός του δεν είχε γνώση της παρουσίας του θηριώδη μέσου στην Θεσσαλονίκη και αυτό ενισχύει την άποψη ότι ήρθε στην Θεσσαλονίκη για προσωπικές υποθέσεις.

Αξίζει, πάντως, να καταγράψουμε μία σημαντική λεπτομέρεια που αφορά για το καλοκαιρινό, με κακό φινάλε, σίριαλ Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr ακόμη και το στενό περιβάλλον του πιστεύει ότι ήταν βασικά ευθύνη του 30χρονου μέσου που δεν παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ή που δεν προχώρησαν και άλλα πρότζεκτ. Και αυτό γιατί ο ίδιος είχε υπερβολική προσδοκία αυτό το καλοκαίρι στοχεύοντας είτε να παραμείνει στην Μπενφίκα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 (προς τον παρόν Μπρούνο Λάζε δεν τον έχει πάρει σε καμία αποστολή), είτε να ψαχτεί για μία άλλη ομάδα από το υψηλό ράφι.

Πλέον, όμως ο Μεϊτέ περιμένει απλά ως εναλλακτική πίσω από τους άλλους χαφ της Μπενφίκα, ουσιαστικά απενεργοποιημένος και αυτό μπορεί να αφήσει ένα παράθυρο ανοιχτό ενόψει Γενάρη, αν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί με χαφ. Αλλωστε, ο εκπρόσωπός του έχει καλή σχέση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ενώ και η εκτίμηση του Λουτσέσκου για τις ικανότητές του είναι δεδομένη.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.