«O Μαρινάκης διορίζει τον ίδιο τεχνικό διευθυντή και στις τρεις ομάδες του»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πανηγυρίζει ακόμη τη κατάκτηση του Conference League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει αφήσει τις «δουλειές» να πάνε πίσω σε καμία από τις τρεις ομάδες του. Μάλιστα, έχει βρει τον τεχνικό διευθυντή για Ολυμπιακός, Ρίο Αβε αλλά και Νότιγχαμ Φόρεστ, πρόσωπο που ακούει στο ίδιο όνομα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε από την Athletic, ο ιδιοκτήτης των τριών ομάδων πρόκειται να προσλάβει τον Γιώργο Συριανό στη θέση του τεχνικού διευθυντή, μια ιδιότητα που θα έχει σε όλες τις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνώρισε τη σημασία του Γιώργου Συριανού για τον σύλλογο, προωθώντας τον στον ρόλο του παγκόσμιου τεχνικού διευθυντή. Ο Συριανός δεν θα διαδραματίσει απλώς σημαντικό ρόλο στη Φόρεστ, αλλά θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των άλλων δύο συλλόγων του Ευάγγελου Μαρινάκη – της Ρίο Αβε και του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Europa Conference League.

Ο Συριανός, ο οποίος εντάχθηκε στη Φόρεστ ως επικεφαλής από τη Στουτγκάρδη τον Μάιο του 2021, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό των μεταγραφικών στόχων που βοήθησαν τη Φόρεστ να κερδίσει την άνοδο από το Πρωτάθλημα, υπό τη διαχείριση του Στιβ Κούπερ, το 2022»

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Γιώργο Συριανό, είναι γεννημένος στην Στουτγκάρδη το 1989, με την καριέρα του να ξεκινά ως επικεφαλής αναλυτής στην ομάδα της γενέτειρας του, από τον Φλεβάρη του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2021, τότε που πήρε την «μεταγραφή» και για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.