Ο Μάντζιος ρίχνει το βάρος στην επίθεση

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2023

Πολλά είναι τα μέτωπα που επιχειρεί ο Άκης Μάντζιος με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο προηγούμενο διάστημα και μέσα από τη διαδικασία της μίνι προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαϊδας θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Εκτός από τη βελτίωση σε τομείς της φυσικής κατάστασης, ειδικά για τους παίκτες που ενσωματώθηκαν αργοπορημένα στην ομάδα, ο Μάντζιος στοχεύει σε έναν Αρη πιο παραγωγικό και αποτελεσματικό στην επίθεση. Το δείγμα των επτά αγωνιστικά είναι ικανό για να διαπιστώσει κανείς το πρόβλημα της ομάδας στο γκολ, παρότι έχει σκοράρει στα 5/7 ματς.

Δεν έχει την ευκολία στην παραγωγή φάσεων κι αυτό είναι κάτι που χρήζει βελτίωσης, αφού ατομικά υπάρχει ποιότητα αλλά δεν βγαίνει συνολικά στη διάρκεια των αγώνων. Ο Αρης είναι 7η ομάδα σε τελικές στο Πρωτάθλημα με 79 στον αριθμό και 8η σε αποτελεσματικότητα, απέχοντας με μικρές ή και μεγάλες αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα. Για ν’ αλλάξει αυτό, χρειάζεται να μπουν στο παιχνίδι της ομάδας περισσότερα τα εξτρέμ αλλά και οι παίκτες του κέντρου, από τους οποίους ο Αρης έχει πάρει μέχρι στιγμής το ελάχιστο σε επίπεδο παραγωγής και δημιουργίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.