Ο Μαντί Καμαρά είναι επιλογή επιπέδου… «Τσάμπιονς Λιγκ»

Δημήτρης Μπούζας04 Ιουνίου 2024

Τελικά η προ καιρού διακινηθείσα κίνηση ότι ο ΠΑΟΚ είχε προσεκτικές και ανιχνευτικές προσεγγίσεις για να κλείσει συμφωνία με ένα μέσο εγνωσμένης αξίας επιβεβαιώθηκαν με σχετική βέβαια καθυστέρηση και με την αποκάλυψη ότι ο περί ου ο λόγος στόχος, δεν ήταν άλλος από τον Μαντί Καμαρά

Ο τελευταίος κατέθεσε τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια στο λιμάνι από το οποίο αποχώρησε, παρά την εντυπωσιακή του παρουσία και προσφορά, λόγω διαφωνιών με τους επιτελείς των ερυθρολεύκων, οι οποίοι επιχείρησαν να του επιβάλουν όρους και συμπεριφορές μακριά και έξω από τις αρχές του, αλλά και από τα συμφωνηθέντα. 

Ο παίκτης για την αξία του οποίου δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και ως εκ τούτου η περίπτωση του κρίνεται αρκετά ευνοϊκή για συμβόλαιο «μονοδιάστατο». Δηλαδή χωρίς την παρουσία ομάδας. Το κασέ του θα είναι ασφαλώς υψηλό αλλά και η επιλογή του όμως είναι αντίστοιχα υψηλού επιπέδου. 

Ο Λουτσέσκου «σκανάρισε» τις πιθανότητες και σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της μεταγραφικής επιτροπής (εμφανίζεται μόνο η Μαρία Γκοντσάρεβα) αλλά πρωτίστως και με το «οκ» του Ιβάν, έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι πρώτες επαφές. Ειλικρινά δεν είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται και κατά πόσο ασφαλώς «πλησιάζουν» οι απαιτήσεις της μιας πλευράς με τις προσφορές της άλλης.

 Είμαστε όμως σε θέση να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο βήμα σαν μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια κι ένα ποδοσφαιρικό μεταγραφικό αλισβερίσι, που αν λήξει θετικά για τον ΠΑΟΚ, θα είναι ότι καλύτερο. Μετά βεβαιότητας μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι στον κόσμο του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός τόσου σημαντικού παίκτη όπως είναι ο Μαντί Καμαρά, έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό. Και μάλιστα σε ένα σημείο που υπήρχε μια μικρή στεναχώρια κι ένας προβληματισμός, ότι οι μεταγραφές των πρωταθλητών είχαν ξεκινήσει από πολύ χαμηλά. 

Οι ΠΑΟΚτσήδες λοιπόν διαπιστώνουν πως ο σχεδιασμός δεν έχει μόνο Έλληνες νεαρούς, αλλά και αστέρια όπως ο Αφρικανός μέσος, που όπως προαναφέραμε κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του στο μεγάλο διάστημα που ήταν στο λιμάνι. Με δυο λόγια και συνοψίζοντας ο παίκτης αυτός είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λικγ. Κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Ως εκ τούτου υποστηρίζουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αν επιτευχθεί αυτό το μεταγραφικό «deal». Το ευχόμαστε ολόψυχα.

Οι εκλογές της ΕΠΟ και ο αξιακός ηθικός κώδικας της προσφυγιάς, του ΠΑΟΚ και του Ιβάν

Εκλογές στην ΕΠΟ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος της. Ποιοι τον στηρίζουν; Οι περισσότεροι από ότι δείχνουν τα πράγματα. Ανάμεσα τους και κάποιοι που η παρουσία τους προκαλεί βάναυσα τους ΠΑΟΚτςήδες. Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο πως ο αξιακός ηθικός κώδικας της προσφυγιάς, του λαοφιλέστατου ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπουν παρεκκλίσεις. Το να βλέπει ο ΠΑΟΚτσής όμως στη δεύτερη σειρά των καθήμενων στην συγκέντρωση του «Μακεδονία Παλάς» τον πατέρα Σπάθα (!!!), δεν χωνεύεται με τίποτε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Ίσως! Εν πάση περιπτώσει ελπίζουμε πως αυτά τα τελευταία απολιθώματα του ποδοσφαιρικού μεσαίωνα, που αγωνίζονταν με λύσσα πως θα εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ, σιγά – σιγά να αποβληθούν από την αθλητική κοινωνία και να εξοβελιστούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αποχαιρέτησε» ο Αραούχο την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ένας εξαιρετικός αθλητής μας «αποχαιρετά», αφήνοντας πίσω του μόνο καλές στιγμές και αναμνήσεις. Ο Αραούχο αποχωρεί από την ΑΕΚ, τα χρώματα της οποίας τίμησε όσο λίγοι. Ο Αργεντίνος επιθετικός με το αξεπέραστο ήθος του μας χάρισε αρκετές ξεχωριστές στιγμές. Θα μας λείψει…

ΥΓ: Μυστηριώδης και ανεξήγητη σιωπή για Κωνσταντέλια. Παρόμοια είχαμε και έχουμε για την υπόθεση με τις επτά σφαίρες, στο αυτοκίνητο του συμπαθέστατου Μπότο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.