Ο ΜάκΛεμορ αρνήθηκε αλκοτέστ και χτύπησε αστυνομικό στην Ισπανία

Metrosport Team09 Μαρτίου 2024

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Μπρεογκάν, Μπεν ΜάκΛεμορ, αρχικά αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ μετά από έξοδο του σε μπαρ και στη συνέχεια χτύπησε αστυνομικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της El Progreso βασιζόμενο σε αστυνομικές πηγές.

Ο Αμερικανός φέρεται να χτύπησε τον αστυνομικό στο χέρι ώστε να αποφύγει το αλκοτέστ και έπειτα προσπάθησε να ξεκινήσει πάλι τη μηχανή και να απομακρυνθεί από τον έλεγχο. Στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο ΜάκΛεμορ απολογήθηκε για το περιστατικό, λέγοντας: «Έχω κάνει ένα λάθος για το οποίο δεν είμαι περήφανος. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επιθυμώ να συνεχίσω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο, να μάθουν από αυτό το λάθος και να δώσω το σωστό παράδειγμα για όλους όσους πιστεύουν σε εμένα, ειδικά για τους μικρούς.

Για αυτόν τον λόγο, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη και ζητώ από κανέναν να μην αμφιβάλλει ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προσωπικά και επαγγελματικά, για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που όλοι θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.