Ο Λουτσέσκου μετράει απουσίες και περιμένει... παρουσίες

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει απουσίες και περιμένει... παρουσίες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες , με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι ''Δικεφάλων'' με αντίπαλο την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (20/10, 20:30, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ομάρ Κόλεϊ, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά είναι οι παίκτες που περιμένουν οι ''ασπρόμαυροι'' να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας με στόχο να πάρουν θέση στο αγωνιστικό πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος μετράει ωστόσο και σημαντικές απουσίες, για τις οποίες περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Γιάννης Κωνσταντέλιας, Σόλα Σόρετίρε ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (15/10), ενώ Ντομινίκ Κοτάρσκι και Αντώνης Τσιφτσής ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας , με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπάμπα Ράχμαν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Χαμόγελα ήρθαν από την ενσωμάτωση του Μπράντον Τόμας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό στράικερ να μην έχει μπει 100% σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.