Ο Λουίς Ντίας «λύτρωσε» τη Λίβερπουλ, όμως περνά τον δικό του γολγοθά: ««Σας ικετεύω,απελευθερώσετε τον πατέρα μου»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2023

Μπορεί ο Λούις Ντίας να έδωσε τεράστια χαρά στους οπαδούς της Λίβερπουλ, μετά το «λυτρωτικό» γκολ που σκόραρε κόντρα στη Λούτον, όμως ο ίδιος δεν είχε ψυχικά αποθέματα να το πανηγυρίσει όπως του αρμόζει, καθώς βιώνει ένα προσωπικό... γολγοθά.

Μετά το πέρας του αγώνα, λοιπόν, δεν ακολούθησε κάποιο «πανηγυρικό» ποστ, αλλά ένα μήνυμα έκκλησης για απελευθέρωση του πατέρα του, απευθυνόμενος στον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό της Κολομβίας.

Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, ο πατέρας του αγνοείται εδώ και οκτώ ημέρες, ενώ έχει απαχθεί από τον ELN, τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό της πατρίδας του. 

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω ποστάρισμά του έγραψε: «Σε αυτό το μήνυμα δεν μιλάει ο παίκτης. Τώρα μιλάει ο Λούτσο Ντίας, γιος του Λουίς Μανουέλ Ντίας. Ο Μανέ, ο μπαμπάς μου, ένας σκληρά εργαζόμενος, ένας οικογενειακός πυλώνας, έχει απαχθεί.

Ζητώ από τον ELN να απελευθερώσει την πατέρα μου το συντομότερο δυνατό. Ζητώ επίσης από τις διεθνείς ενώσεις να δουλέψουν για αυτό, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό ανησυχούμε περισσότερο. Δεν έχουν λόγια να περιγράψουμε τα φρικτά συναισθήματα της οικογένειάς μας. Δεν θα αλλάξουν μέχρι να γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Σας ικετεύω να απελευθερώσετε τον πατέρα μου αμέσως, να σεβαστείτε την ακεραιότητά του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Κολομβιανούς και επίσης τη διεθνή κοινότητα για την υποστήριξή σας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.