Ιμπάνιες: «Μεγάλη μεταγραφή ο Λόβρεν, έρχεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του στον ΠΑΟΚ-Πολύ καλή επιρροή για τα αποδυτήρια»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Για την μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ και τα χαρακτηριστικά του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Λουίς Ιμπάνιες, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι ο 35χρονος στόπερ απέρριψε πρόταση από την Αραβία για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Μένω χρόνια στην Κροατία. Ο Λόβρεν είναι φίλος μου και μαζί ξεκινήσαμε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου συνεργαστήκαμε για τρία χρόνια στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα και είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ καλή επιρροή στα αποδυτήρια για κάθε ομάδα. Έρχεται στον ΠΑΟΚ στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Ντέγιαν δεν παίζει ποδόσφαιρο μόνο για τα λεφτά και ενδεικτικό είναι ότι απέρριψε πρόταση από την Αραβία για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να είναι χαρούμενοι που θα έχουν έναν αρχηγό στην ομάδα τους που θα δίνει τα πάντα για τον σύλλογο. Τον εξιτάρει να παίζει σε καυτές ατμόσφαιρες και θα το διαπιστώσει αυτό στα ντέρμπι της Ελλάδας. Εγώ ήρθα δύο φορες και πήρα γεύση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.