Ο λόγος της δυσαρέσκειας του Χαξαμπάνοβιτς με Σέλτικ και οι αντιδράσεις στα social media

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του βρίσκεται ο Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς. Ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τη Σέλτικ για ένα χρόνο ενώ αναμένεται να υπάρξει και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. 

Ο 24χρονο Σουηδός μέσος άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου από την ομάδα καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που έχει και αναζητά ένα νέο προορισμό που θα του δείξουν εμπιστοσύνη και θα αγωνίζεται. 

Μάλιστα, φρόντισε να εκφράσει το παράπονο του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram τόνισε: «Αν δεν δουν την αξία σου, ίσως δεν είσαι στο σωστό μέρος». Κάτι που σχολιάστηκε και από τους φίλους της ομάδας στα διάφορα φόρουμ, καθώς είχε κλείσει τα σχόλια, οι οποίοι τόνισαν ότι πρέπει να αποδείξει τις ικανότητες του στο χορτάρι και έπειτα να αρχίσει τα παράπονα. Την ανάρτηση του σχολίασε και ο πρώην ποδοσφαιριστής, Κρις Σάτον, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ηλίθιο» για τις πράξεις του.

«Είναι πραγματικά ηλίθιος, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε και χτυπήστε την πόρτα του προπονητή. Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή του. Ξέρετε, νιώθει ότι δεν έχει παίξει αρκετά παιχνίδια και δεν έχει ξεκινήσει αρκετά παιχνίδια. Ο Άνγκε Ποστέκογλου τον έφερε και δεν τον ξεκίνησε σε πολλά παιχνίδια και υπάρχει λόγος. Ως παίκτης, η ουσία είναι ότι πρέπει να κερδίσεις το δικαίωμα. Υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα που λέει ότι δεν έχει κερδίσει το δικαίωμα. Μιλήστε στο γήπεδο, αλλά όχι, δεν θα πήγαινε καλά στο καμαρίνι μας. Δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.