Αποχωρεί από τη Χάιντουκ και ετοιμάζεται για Ελλάδα ο Λιβάγια!

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Ο Μάρκο Λιβάγια δεσμεύεται με την Χάιντουκ έως το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα, προκειμένου να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του. Αυτό αναφέρουν κι έγκυρες πηγές στην Κροατία, οι οποίες μάλιστα αποκαλύπτουν ότι ο Μάρκο Λιβάγια ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 Όπως τονίζεται, το γεγονός ότι οι αρκετοί τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν σε κρίσιμα παιχνίδια, έχουν κάνει τον 30χρονο Κροάτη επιθετικό να χάσει σημαντικό έδαφος στην ιεραρχία της Χάιντουκ. Κι όλα αυτά τη στιγμή που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. 

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Νίκολα Κάλινιτς, θα συζητήσει με τον Μάρκο Λιβάγια το προσεχές διάστημα και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Ο υψηλός μισθός του Κροάτη είναι πρόβλημα για τους ανθρώπους της Κροατικής ομάδας, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Φέτος ο Λιβάγια έχει 12 γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Και όπως είναι λογικό οι φίλαθλοι των ελληνικών ομάδων (τουλάχιστον των τεσσάρων που μπορούν να τον πληρώσουν) αναρωτιούνται που θα καταλήξει. Αλήθεια είναι πως πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.