Ο Λιονέλ Μέσι ευχήθηκε στον γιο του Ντιέγκο Ρομάνο, Τιάγκο! (vid)

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος24 Ιουνίου 2024

Δεν είναι και ότι πιο σύνηθες, ότι πιο απλό και… καθημερινό να σου στέλνει ευχές για τα γενέθλιά σου ο Λιονέλ Μέσι…

Ο Τιάγκο Ρομάνο, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και γιος του Ντιέγκο Ρομάνο, έλαβε ευχές από τον Πούλγκα και τον Ροντρίγκο Ντε Πόλ!

Μεγάλωσε στην Ελλάδα, όμως το… DNA δεν επηρεάζεται. Ο Τιάγκο Ρομάνο είχε τα γενέθλιά του χθες και δέχθηκε ευχές από τον… Λιονέλ Μέσι και τον Ροντρίγκο Ντε Πολ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πρόσφατα κλήθηκε στην Κ20 της Αργεντινής από τον Χαβιέ Μασεράνο και δέχθηκε ευχές από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο Ντε Πολ που συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στο Copa America.

Ο Τιάγκο Ρομάνο είναι γιος του βετεράνου πλέον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Εθνικού και του Άρη Βούλας, Ντιέγκο Ρομάνο και στο παρακάτω σχετικό στιγμιότυπο, πιτσιρικάς πανηγυρίζει νίκη του μπαμπά Ντιέγκο με τη φανέλα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. 

Ο Λίο Μέσι του ευχήθηκε σε βίντεο που κοινοποίησε ο 18χρονος στο Instagram: «Γεια σου Τιάγκο. Να περνάς καλά εκεί, να προσέχεις, διασκέδασε σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου και σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά».

Το Metrosport.gr είχε… τρυπώσει πριν από 9 χρόνια στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου μετά από αγώνα του Ηρακλή και είχε καταγράψει τον 9χρονο τότε Τιάγκο Ρομάνο να… ζαλίζει με ντρίπλες αντιπάλους, δείχνοντας από τότε το ταλέντο του περιμένοντας τον μπαμπά Ντιέγκο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.