O «λευκός καπνός» που δε βγήκε και οι προθέσεις του κ. Μονεμβασίωτη

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

H ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια Ηρακλής, περιστρέφεται, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, γύρω από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Τον επιχειρηματία ο οποίος ύστερα από μεθοδευμένη κινητοποίηση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, πείστηκε να δείξει ενδιαφέρον για τη διοικητική του εμπλοκή με τους «κυανόλευκους». 

Η αρχή έγινε με την παρουσία του στην συγκέντρωση των επωνύμων φίλων της ομάδας, που ήταν κομμάτι της προσπάθειας για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποπληρωμή του Μάρα. Ακολούθησαν δύο συναντήσεις με ανθρώπους της ευρύτερης οικογένειας του Ηρακλή, μέχρι να φθάσουμε στη χθεσινή με τον Στράτο Ευγενίου στην Αθήνα.

Ο τρόπος που λειτουργεί ο κ. Μονεμβασιώτης φανερώνει την πρόθεση του να ασχοληθεί διοικητικά με την ΠΑΕ. Ο Ηρακλής παραμένει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό brand, παρά τις περιπέτειες που έχει βιώσει, ο υποψήφιος αγοραστής είναι φίλος του ποδοσφαίρου, λέγεται ότι και επιχειρηματικά θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη, όποτε όλα συνηγορούν για έναν διοικητικό «γάμο».

Το σημαντικότερο είναι ότι ενθαρρύνεται από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας για την ανάμειξη του με την ΠΑΕ. Βεβαίως ως παράγοντας που έχει περάσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι ανυποψίαστος για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος παράγοντας που ξέρει πρόσωπα και πράγματα γι’ αυτό βαδίζει με προσεχτικά βήματα. Η πρόθεση του να ασχοληθεί με τον Ηρακλή είναι δεδομένη, αλλά θέλει να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον από κάθε κίνδυνο που μπορεί να ελλοχεύει. Και κυρίως θέλει να γνωρίζει την πλήρη εικόνα των χρεών της ομάδας πριν κάνει το πλάνο του για την επόμενη ημέρα. Ορθό και αναγκαίο γιατί όσοι παράγοντες στο παρελθόν παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό τους έκαναν στην ουσία ένα βήμα στο κενό, με τα γνωστά επακόλουθα.

Χθες το απόγευμα λοιπόν, ο κ. Μονεμβασιώτης έκανε μία διερευνητική συζήτηση με τον κ. Ευγενίου. Σ’ αυτή δεν ακούστηκαν νούμερα, ούτε κατατέθηκαν οι προθέσεις των δύο πλευρών. Πάντως ο πετυχημένος επιχειρηματίας είπε στον κ. Ευγενίου ότι στόχος του, σε περίπτωση που ασχοληθεί τελικά με την ΠΑΕ, είναι να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κινείται στην πρώτη ταχύτητα του βαθμολογικού πίνακα της Super League1. Aυτό είναι το όραμα του κι όχι απλώς η δημιουργία μίας ομάδας η οποία θα συμπληρώνει την κατηγορία.

Περισσότερα οι δύο άνδρες θα πούνε σε νέο ραντεβού που αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη σε 10 ημέρες. Σ’ αυτό θα υπάρξουν και εξελίξεις καθώς θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις των δύο πλευρών.Τα σενάρια είναι δύο: Το πρώτο οι δύο επιχειρηματίες να συμφωνήσουν στο αντίτιμο των μετοχών που θα πληρώσει ο κ. Μονεμβασιώτης στην περίπτωση που έχει τη διάθεση να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος της ΠΑΕ. Το δεύτερο να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές να συμπορευθούν στο διοικητικό κομμάτι σ’ ένα πλαίσιο το οποίο θα χαράξουν. Όλα είναι ανοιχτά και πιθανά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.