Ο Γκαγκάτσης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του-Η απάντηση Μελισσανίδη

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Η ΕΠΟ έχει μπει στην τελική ευθεία για τις αρχαιρεσείες της 22ας Ιουλίου και οι διεργασίες γίνονται ολοένα πιο έντονες. Η αναμενόμενη, εδώ και καιρό, υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση θα πάρει τις επόμενες μέρες επίσημη υπόσταση και μέσα από αυτήν την κίνηση θα προκύψουν οι κινήσεις όσων εμπλέκονται στις εκλογές. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μετέφερε το σχετικό παρασκήνιο μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5.

Η είδηση σε πρώτη φάση αφορά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση, που θα γίνει το πολύ ως την Κυριακή. Είναι πλέον δεδομένο όμως ότι δεν θα την υποστηρίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεν επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη ούτε για να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που φανερώνει ότι έχει υπάρξει διαφοροποίηση στις σχέσεις των δύο ανδρών. Τι θα πράξει όμως η ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΟ;

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προωθεί μία άλλη υποψηφιότητα, με πρόσωπο-έκπληξη που δεν προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά βρίσκεται κοντά στους κόλπους της κυβέρνησης. Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του Big 5 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος δεν έχουν κάνει ακόμη ξεκάθαρες τις προθέσεις τους, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα που θα προωθήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.