Ο Κουάισον κάνει βήματα προόδου, πόσα γκολ έβαλε στο χθεσινό δίτερμα

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2024

Η διακοπή λόγω Εθνικών έρχεται σε μια χρονική περίοδος που θεωρητικά κόβει τη φόρα που είχε αποκτήσει αγωνιστικά ο Αρης, με το 3 στα 3 στο Πρωτάθλημα και ενδιάμεσα η πρόκριση στο Κύπελλο.

Είναι ωστόσο μια περίοδος κατά την οποία ο Άκης Μάντζιος έχει τη δυνατότητα, δίχως την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να… φορτώσει παραπάνω κάποιο γκρουπ παικτών οι οποίοι δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και αυτό το διάστημα θα τους βοηθήσει να καλύψουν μέρος από το χαμένο έδαφος. 

Σε αυτή την κατηγορία, εκτός από εκείνους που βρίσκονται πίσω λόγω τραυματισμών (βλ. Φαμπιάνο, Μάγιο) και θα χρειαστεί να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη, σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Ρόμπιν Κουάισον ο οποίος με τη Λαμία έκανε την πρώτη ολιγόλεπτη συμμετοχή του αλλά είναι φανερό ότι βρίσκεται πίσω και θέλει χρόνο έχοντας να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τις 22 Δεκεμβρίου!

Για τον Σουηδό η διακοπή λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση και το θετικό είναι πως καθημερινά κάνει βήματα προόδου, κάτι που αποτυπώθηκε και από τη χθεσινή παρουσία του στο δίτερμα με την ομάδα Κάτω των 19. Ο Άκης Μάντζιος του έδωσε χρόνο συμμετοχής και είδε με ικανοποίηση να ανταποκρίνεται όντας μάλιστα από τους «πρωταγωνιστές» με τα τρία γκολ που σημείωσε. 

Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει κάτι, ούτε ότι είναι έτοιμος αφού χρειάζεται ακόμη χρόνο. Είναι ωστόσο ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, όπως και η εικόνα του στις καθημερινές προπονήσεις, για έναν παίκτη στον οποίον η διοίκηση επένδυσε ώστε να δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.