Ο Κοτάρσκι τα έκανε όλα, όχι όμως και ο Ντέλιας

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Ν. ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ, Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Χ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ έκανε κατάθεση ψυxής στο «Αλί Σαμιγέν», όμως δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Με τη...ματιά των απεσταλμένων του ομίλου Metromedia η εμφάνιση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Πόλη...

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Τι να πει κανείς για τον γίγαντα Κροάτη που είχε και πάλι πολύ σημαντικές επεμβάσεις, με χάι λάιτ το στοπ στον Όσιμεν στο 63’ που βάζει υποψηφιότητα για την κορυφαία επέμβαση της διοργάνωσης.

Γιόνι Όττο: Ο Ισπανός μπήκε καλά, αλλά από τα μισά του πρώτου μέρους άρχισε να δέχεται επιθέσεις από την πλευρά του.

Τόμας Κεντζιόρα: Είχε καλές τοποθετήσεις, απομακρύνσεις και κερδισμένες που μονομαχίες με τον Όσιμεν, κάνοντας ένα από τα γνωστά παιχνίδια του που ξέρεις τι παίρνεις.

Ομάρ Κόλεϊ: Ο άσος από την Γκάμπια μπήκε καλά και φάνηκε στο στοπ στον Όσιμεν στο 15’, ενώ πιστώθηκε και τρομερή πάσα στον Ντέλια. Σε όλα το ματς ήταν πολύ καλός και στο τέλος πήγε να βάλει και σφραγίδα επιθετικά.

Ραχμάν Μπάμπα: Ο Γκανέζος είχε εξαρχής δύσκολο έργο με την αντιμετώπιση του Γιλμάζ, πήγε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά το τσαφ στο αυτογκόλ τον επηρέασε.

Μαντί Καμαρά: Ο μέσος από την Γουινέα στάθηκε καλά, με τα τρεξίματά του κάλυψε χώρους, κρατώντας έναν πιο αμυντικό ρόλο σε σχέση με άλλα ματς, καθώς η ποιότητα της Γαλατά δεν επέτρεπε κάτι διαφορετικό.

Μαγκομέντ Οζντόεφ: Από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, δικαίωσε τον Λουτσέσκου που τον κράτησε «φρέσκο» πριν το παιχνίδι, καθώς ήταν πανταχού παρών.

Φρέντα Τάισον: Ηταν εμφανές ότι η άμυνα της Γαλατά είχε ρίξει μεγάλο βάρος στην αντιμετώπισή του.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Το ματς ήταν ραμμένο στα μέτρα του και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος, όμως, είχε κακές τελικές επιλογές, με πιο χαρακτηριστική το χαμένο τετ-α-τετ. Δεν μπήκε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 67’ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ηταν από τους πιο μπλοκαρισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ είχε το γνωστόν και φιλότιμο δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει, αν και βοήθησε πολύ ανασταλτικά. Στο τέλος ο Σέρβος είχε αλλεπάλληλες κράμπες και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς. 

Φέντορ Τσάλοφ: Με ψυχολογία στο ματς από την αρχή ο Ρώσος. Κράτησε την μπάλα και συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του, χωρίς να βρεθεί σε θέση βολής. Στο δεύτερο φάνηκε κουρασμένος και έδωσε την θέση του στον Τισουντάλι.

Ταρίκ Τισουντάλι: Ο Μαροκινός μπήκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, προσπάθησε, έδωσε ενέργεια χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.

Στέφαν Σβαμπ: Ο αυστριακός μπήκε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο, έδωσε φρεσκάδα και βοήθησε ο ΠΑΟΚ στο τέλος να πάρει και πάλι πρώτο ρόλο στο ματς, χωρίς να έρθει η μεγάλη φάση.

Κιρίλ Ντεσπόντοφ: Μπήκε με ενέργεια ο Βούλγαρος, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει κάτι από στημένη φάση σε φάουλ του με τον Κόλεϊ, αλλά δεν μπόρεσε.

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Ο Γαλλοιβοριανός μπήκε και αυτός για βοήθεια στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, έδωσε ενέργεια, θέλει όμως ακόμη τον χρόνο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.