«Ο Κώστας Μανωλάς είχε πρόταση από ΠΑΟΚ-Οι κόρες του πάνε σχολείο στη Νάξο»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

«Είχε προτάσεις από ΠΑΟΚ και άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά και από το εξωτερικό…». Αυτή και ορισμένες άλλες ήταν οι ατάκες του τεχνικού διευθυντή του Πανναξιακού, Μιχάλη Αγγελή, σε συνέντευξή του στον Θέμη Σινάνογλου, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Το metrosport.gr είχε καταγράψει στις 29 Αυγούστου ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και πρώην διεθνής είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το θέμα απασχόλησε κάποια στιγμή και ιταλικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε περαιτέρω με την περίπτωσή του… Ούτε το σενάριο για επιστροφή στη Ρόμα ευδοκίμησε, αν και επίσης υπήρξαν δημοσιεύματα. Τα διέψευσε ο ίδιος ο Μανωλάς. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι από τις 3 Σεπτεμβρίου είχε ξεκινήσει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του νησιού. Τελικά, ο Κώστας Μανωλάς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην ομάδα του νησιού του, στη Νάξο, απόφαση που παραξένεψε πολλούς.

«Από πέρσι οι κόρες του πάνε σχολείο στη Νάξο! Τίμησε το νησί του ο Μανωλάς. Αγόρασε οικόπεδα παραθαλάσσια, πανάκριβα οικόπεδα, τα έκτισε, μιλάμε για εκατομμύρια. Και δεν έχει μόνο ξενοδοχεία, έχει και φούρνο και καφετέριες… Όλοι εδώ θέλουν να τον δουν την Κυριακή στον πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα με τον Πανναξιακό», ήταν ορισμένες από τις ατάκες του Μιχάλη Αγγελή στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του προέδρου της ομάδας, Κώστα Απιδόπουλου, ο οποίος τοποθετήθηκε χθες μέσω του «Metropolis 95,5», που επίσης ασχολήθηκε με το θέμα.

«Ο Μανωλάς μεγάλωσε στη Νάξο και την αγαπάει. Ήταν δική του απόφαση. Έκανε προετοιμασία από τέλος Αυγούστου, δεν έχασε προπόνηση και αποφάσισε να μείνει στον τόπο του με την οικογένεια του και να παίξει στην ομάδα μας. Βοηθάει εδώ και χρόνια την ομάδα με διάφορες δωρεές που έχει κάνει. 

Η επιστροφή του στην πρώτη του ομάδα και στη γενέτειρα του. Δεν το κάνουν όλοι αυτό. Έκανε τη σωστή κίνηση και θα δικαιωθεί. Σκέφτεται να κάνει ένα φιλικό αποχαιρετισμού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Απιδόπουλος στους «95,5 των FM».

  • Η εκρηκτική αύξηση στον τουρισμό, στις τιμές των ακινήτων, για ποιους λόγους έγιναν αυτά, η κτηνοτροφία, η αγροτική παραγωγή, αλλά και τα προβλήματα, είναι ορισμένα ακόμη από τα θέματα, που καταγράφονται στη συνέντευξη του Αγγελή στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.