Ο Κωνσταντέλιας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φίλους του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης17 Ιουλίου 2024

Αδράξαμε την ευκαιρία, κατά την επιστροφή των μελών της αποστολής από την Ολλανδία, προχθές, να συναντήσουμε χαλαρούς αρκετούς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είδαμε τον Κωνσταντέλια, για πολύ λίγο μιλήσαμε, βγήκαμε μία αναμνηστική φωτογραφία που δέχθηκε με χαρά και δεν κρύψαμε τον ενθουσιασμό μας. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός και στην Ολλανδία αποτέλεσε ένα βασικό πόλο έλξης για εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι βρέθηκαν στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, τα παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μετά το τέλος τους, “πολιόρκησαν” τους παίκτες για αυτόγραφα και φωτογραφίες. 

Ο Κωνσταντέλιας, βρέθηκε στο επίκεντρο. Και ποτέ μα ποτέ, από όλα όσα παρατηρήσαμε, δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Μικρό ή μεγάλο. Και πάντα με το χαμόγελο, έτσι;


Αγέρωχος, ξεχωριστός, πάντα με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά

Μία φωτογραφία που βγάλαμε με τον Βιεϊρίνια στο αεροπλάνο της επιστροφής και τον έτερο απεσταλμένο Γιώργο Ζαϊρη, μας έδωσε την αφορμή να κάνουμε ένα φλας μπακ σε παλαιότερες προετοιμασίες της ομάδας. Με τον Βιεϊρίνια ενεργά παρόντα. 

Ο αρχηγός παραμένει αγέρωχος, είναι ξεχωριστός, πολύ μεγάλη προσωπικότητα για τον Πρωταθλητή που έχει πολύ υψηλούς στόχους και την νέα σεζόν. Και πάντα με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.