Ο Κολοσσός κράτησε και τον Περάντες

Metrosport Team21 Ιουλίου 2024

Σε μία ακόμη ανανέωση συμβολαίου παίκτη που είχε στις τάξεις του και στην περασμένη σεζόν, προχώρησε ο Κολοσσός. Η ομάδα της Ρόδου κράτησε και για την επόμενη περίοδο τον Λόντον Περάντες. Είχαν προηγηθεί εκείνες των Γκάουντλοκ, Κολοβέρου, Καμαριανού και Χατζηνικόλα, με τον Αμερικανό γκαρντ να καλύπτει την 5η θέση ξένου στο ρόστερ των «θαλασσί».

Στη σεζόν που πέρασε, ο Περάντες μέτρησε 26 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Κολοσσού προς την εξάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 11,23 πόντους με 82,72% στις βολές, 37,5% στα δίποντα, 35,63% στα τρίποντα κι ακόμη 5,65 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 0,92 κλεψίματα.

Ο Κολοσσός θα έχει σε αυτήν τη σεζόν στον πάγκο του τον Γιώργο Σιγάλα που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κατηγορία και εκτός των ανανεώσεων συμβολαίων, έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Παούλιους Ντανουσεβίτσιους από τη λιθουανική Σιαουλιάι, του Φράνσις Οκόρο από τη γαλλικη Ρουέν, του Γκάμπριελ Γκαλβανίνι από τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, του Μιχάλη Τσαϊρέλη από τον ΠΑΟΚ και του Διαμαντή Σλαφτσάκη από τον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.