Ο «κοινός εχθρός» τώρα, δεν σημαίνει ότι πάντα η κατάσταση θα είναι ίδια

Κώστας Πετρωτός07 Ιουνίου 2024

Είναι ξεκάθαρο και προκύπτει και μέσα από τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, ότι έχει αναπτυχθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, με στόχο να «χτυπηθεί» ο «κοινός εχθρός» που λέγεται ΑΕΚ και Μελισσανίδης σε επίπεδο δράσης στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι φυσικά σε αγωνιστικό επίπεδο, εκεί που κάθε ομάδα παίζει για τους δικούς της στόχους . 

Ειδικά, σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, είναι εδώ και καιρό σαφές ότι δεν άρεσαν κινήσεις που γίνονται από την πλευρά του άλλοτε «συντρόφου», Μελισσανίδη και αποφασίστηκε να χαραχθεί μία διαφορετική πορεία στο κομμάτι ΕΠΟ. Μέχρι ενός σημείου, όλα αυτά είναι κατανοητά και αναμενόμενα όταν μιλάμε για μάχη εξουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε κάθε χώρα και μπορεί κανείς να ψάξει σχετικά ρεπορτάζ για τις κόντρες Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο στην Ισπανία, Μίλαν, Ιντερ, Γιουβέντους στην Ιταλία, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ στην Αγγλία κοκ. Ωστόσο, υπάρχει μία γραμμή που δεν μπορεί να περάσει κανείς και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος που το επισημαίνει. 

Κανείς οπαδός της ομάδας δεν μπορεί να ξεχάσει τι είχε γίνει με το ρολό και τον Όσκαρ Γκαρθία, την υπόθεση της «πολυιδιοκτησίας» και γεγονότα που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο και είχαν αντιμετωπιστεί με καθολική αντίδραση από την βάση μέχρι την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνεχίσει να λειτουργεί ως ένας από τους ισχυρούς και αυτόφωτους μεγάλους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου με σεβασμό στην ιστορία του και στους αγώνες του. 

Αυτό είναι το μήνυμα που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά και ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του, καθώς έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τον κόσμο, την βάση της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.