Ο... Καταλανός Ραντούλοβιτς είναι ο παίκτης που χρειάζεται προσοχή

Κώστας Πετρωτός21 Σεπτεμβρίου 2023

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ίσως πρέπει να κάνουν λίγο παραπάνω focus ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του απόψε, αυτός είναι ο Μπόγιαν Ραντούλοβιτς. Ο 23χρονος, ύψους 1.92μ., σέντερ φορ, δεν είναι απλά ένας ακόμη Σέρβος (έχει περάσει και από την U18 της χώρας) που παίζει ποδόσφαιρο.

Γεννήθηκε και έζησε τα περισσότερα χρόνια του στην Καταλονία (γι’ αυτό και έχει και ισπανική υπηκοότητα), καθώς ο πατέρας του («κλωτσούσε τους αστραγάλους των αντιπάλων, ένας αληθινός Σέρβος… κριάρι (σ.σ. δική μας ελεύθερη μετάφραση»), έχει πει ο γιος Ραντούλοβιτς, σε συνέντευξή του) έπαιζε στην Γέιδα, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του.

Τον είχε αγοράσει η Μπράιτον, αφού είχε δημιουργήσει θετικό ντόρο (με δική του κεφαλιά η Γέιδα απέκλεισε την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Κύπελλο, από εκείνο το ματς η φωτογραφία που δημοσιεύουμε), έπαιξε με την U23 της αγγλικής ομάδας, έκανε δανεισμούς σε Εσπανιόλ και Αλαβές και όταν τελείωσε το συμβόλαιό του κατέληξε στην ΑΙΚ και από εκεί με δανεισμό αρχικά και αγορά στην συνέχεια, στην Ελσίνκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.