Ο Καστρίτης αποφασίζει για τους ξένους

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2023

Αργά χθες το βράδυ έφτασε η αποστολή του Αρη από τα Κανάρια Νησιά ούτως ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το κομβικό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Nick Galis Hall και σε πρώτη φάση ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει το ιατρικό επιτελείο για τον Ισμαέλ Σανόγκο, ενώ θα αποφασίσει επίσης για την ένταξη του Τζόναθαν Σταρκ.

Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο άμεσης ένταξης του τελευταίου στη 12αδα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εκτός κι αν στις δύο προπονήσεις που θα προλάβει να κάνει με την ομάδα, δείξει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παράλληλα αφομοιώσει τη λογική της ομάδας. 

Αυτή η απόφαση ανήκει στον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος θα βγάλει τα συμπεράσματά του μέσα από την παρουσία του Τζόναθαν Σταρκ στις προπονήσεις, προς το παρόν όμως το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη 12αδα ο Μάρκους Καρ και ο δε Σταρκ να είναι στην αποστολή στον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις. 

Εξάλλου, στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια φάνηκε η ανάγκη προσθήκης ενός δημιουργού καθώς για μια ακόμη φορά τα λάθη ήταν υπερδιπλάσια των ασίστ, δείγμα της έλλειψης δημιουργίας που χαρακτηρίζει την ομάδα στην επίθεση. Σε ότι αφορά τον Σανόγκο, ο Ιβοριανός φόργουορντ θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο κι εφόσον κριθεί έτοιμος, θα μπει στις προπονήσεις. 

Εφόσον γίνουν αυτά, αυτομάτως ο παίκτης θα είναι στη 12αδα του αγώνα με το Περιστέρι με την προοπτική αντικατάστασης του Κρις Μπάνκστον. Ο τελευταίος χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια καθώς δεν έχει αφομοιώσει πλήρως το παιχνίδι της ομάδας του και βρίσκεται επίσης σε στάδιο αφομοίωσης του επιπέδου των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται. 

Στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια είχε αρνητική παρουσία με τα τρία φάουλ στα οποία υπέπεσε μέσα σε 90 δευτερόλεπτα με συνέπεια την αλλαγή του πλάνου διαχείρισης του αγώνα που είχε καταστρώσει ο Γιάννης Καστρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.