«Ο Κασσελάκης πούλησε ελπίδα κυβερνητικής προοπτικής έναντι στον Μητσοτάκη και έπεισε τον κόσμο»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής, ιδρυτής της Mastermind Analytics, Απόστολος Πιστόλας, και μίλησε για την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ξεχωριστή η περίπτωση κάποιου αγνώστου να έρχεται πριν ένα μήνα και να παίρνει την προεδρία ενός κόμματος και χωρίς καμία πολιτική ανάλυση. Έχει πει πως θέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόμμα, κοντά στα δεδομένα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Εχει κάνει προεκλογική καμπάνια lifestyle με βάση την προσωπική ζωή του, την ελπίδα κυβερνητικής προοπτικής έναντι στον Μητσοτάκη πούλησε ο Κασσελάκης. Οι άλλοι υποψήφιοι συζητούσαν πως θέλουν να είναι το κόμμα, ενώ ο κ.Κασσελάκης άνοιξε τη συζήτηση για το πως θέλει να είναι η κοινωνία και έκανε δήλωση πως θέλει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έπεισε κόσμο. 

Η παραδοσιακή αντίληψη της Αριστεράς διαφέρει πολύ από αυτό που λέει ο κ.Κασσελάκης. Χρειαζόταν ένας δεύτερος πόλος μετά τις εκλογές, χρειαζόταν μια κυβερνητική εναλλακτική και μένει να δούμε αν μπορεί ο κ.Κασσελάκης να είναι μια τέτοια κυβερνητική εναλλακτική. Μένει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λογικό το ΠΑΣΟΚ να δεχθεί μία πίεση. Αν δεν κρατήσει την προοπτική εξουσίας ο κ.Κασσελάκης, τότε μπορεί να έχουμε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν καταφέρει να το κρατήσει, τότε μπορεί απλά να γίνει μια διάσπαση».

Για το αν θα επηρεάσουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Κασσελάκη τους ψηφοφόρους: «Υπάρχει κομμάτι των ψηφοφόρων που θα ασχοληθεί με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και άλλο κομμάτι που δεν θα ασχοληθεί. Όσοι ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νομίζω πως το έχουν σε προτεραιότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.