Ο Καρακώστας στον Καμπανιακό

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Ο 24χρονος επιθετικός Χρήστος Καρακώστας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Καμπανιακού ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.


Ο Καρακώστας σε νεαρή ηλικία αφού πέρασε από την Κ20 του Ηρακλή και την Κ19 του Πανσερραϊκού δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Γερμανία όπου αποτέλεσε μέλος της Κ18 της Reutlingen και της Κ19 της Koblenz.

 Επέστρεψε στην Ελλάδα για μια διετία στην οποία φόρεσε τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας και ακολούθως ξενιτεύτηκε για δεύτερη φορά όπου έπαιξε για λογαριασμό των Syra Mensdorf και Βardenia Berbourg στο Λουξεμβούργο και της Mehring στη Γερμανία. 

Την τελευταία διετία φόρεσε την φανέλα της Καβάλας με την οποία πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League 2. 

Την πρώτη του χρονιά μάλιστα, την οποία ολοκλήρωσε με 14 τέρματα όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, τέθηκε αντιμέτωπος με τον Καμπανιακό και με δική του κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.
H Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Χρήστο Καρακώστα και του εύχεται μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.