Ο Καμαρά «τρέλανε» κόσμο και έστειλε μήνυμα στον Λουτσέσκου!

Κώστας Πετρωτός13 Οκτωβρίου 2024

Μαντί Καμαρά η επιστροφή! Ο 27χρονος άσος του ΠΑΟΚ έδωσε ακόμη μια απόδειξη χθες το απόγευμα μέσω εθνικής Γουινέας ότι έχει βρει τα πατήματά του και πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ τον παίκτη που είχε προκαλέσει ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς.

Ο Μαντί έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ για το 4-0 της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Αιθιοπίας από τον Σισέ (το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 4-1), ωστόσο η συνεισφορά του στην εμφατική επικράτηση της ομάδας του δεν ήταν μόνο αυτή. Στο στάδιο Αλασάν Ουαταρά της Ακτής Ελεφαντοστού, ο 27χρονος κατάφερε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας κόντρα στην Αιθιοπία και αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του, οπαδούς και δημοσιογράφους.

Δημοσιογραφικός λογαριασμός στο X (Joueurs Guineens)τον βαθμολόγησε με 8,1 και τον αποθέωσε με το επιφώνημα “τι επιστροφή στην Εθνική”, μιας και ο άσος του ΠΑΟΚ επανήλθε σε αυτή τη σειρά των προκριματικών για το Κόπα Άφρικα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γουινέας. 

Επιπλέον, ένας άλλος λογαριασμός (Opta Syli Guinea), υπογραμμίζει τον μεγάλο σεβασμό του στον Καμαρά για την εμφάνισή του, ενώ απλοί οπαδοί αναρωτιόντουσαν αν βλέπουν τον Καμαρά ή τον Μόντριτς.

 Ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του, Σερού Γκιράσι, τον καλύτερο, βγάζοντας και σέλφι μαζί του!


Το μυστικό, βέβαια, για τον άσο του ΠΑΟΚ είναι ότι πλέον με τα συνεχόμενα παιχνίδια αποκτά ρυθμό και αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο όλη την ποιότητα για την οποία τον απέκτησε ο Δικέφαλος. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, με δική του κεφαλιά/γκολ ο ΠΑΟΚ ξεκλείδωσε τη νίκη, ενώ συνολικά μετράει σε 15 ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα, 2 γκολ και μια ασίστ.

Ο Λουτσέσκου προφανώς χαμογελά που ένας τόσο κομβικός για τη συνέχεια παίκτης, αποκτά ρυθμό και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Joueurs Guineens- X

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.