O Κακά «συναρμολόγησε» τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και... σνόμπαρε τον Ρονάλντο

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2024

Δεν γίνεται να «φτιάχνεις» τον ιδανικό ποδοσφαιριστή και να μην χρησιμοποιείς ούτε ένα καλό στοιχείο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τον Κακά όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί γεγονός, αφού το απέδειξε και έμπρακτα μέσα από challenge.

Ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ ήταν ένας από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες και ασυναγώνιστος στην ακμή του, όταν και κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2007, έχοντας οδηγήσει τη Μίλαν στο Champions League. Η Goal ζήτησε από τον 41χρονο πλέον Κακά να δημιουργήσει τον ιδανικό ποδοσφαιριστή επιλέγοντας έναν αστέρα για μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες.

Εντύπωση προκάλεσε ότι δεν ανέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, συμπαίκτες για τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντιθέτως, επιλέχθηκε ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι για τον οποίο ο Κακά ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι», αφού ρωτήθηκε ποιον επιλέγει από άποψη δεξιοτήτων.

Διάλεξε επίσης το... αριστερό πόδι του Μαρσέλο και το δεξί του Νεϊμάρ, για την ταχύτητα διάλεξε τον Κιλιάν Μπαπέ τονίζοντας πως «δεν είναι εύκολο να τρέχεις γρήγορα με την μπάλα». 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν η επιλογή για δύναμη και ένα δεύτερο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε τη λίστα. Ο Κακά έπρεπε να διαλέξει τον παίκτη με ποδοσφαιρική ευφυΐα και είπε αμέσως το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Είναι πολύ έξυπνος, είναι πολύ έξυπνος στο γήπεδο. Μπορεί να δει το παιχνίδι και τη δράση πριν από τους άλλους παίκτες, οπότε νομίζω ότι ο Ντε Μπρόινε είναι διαφορετικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.