Ο καιρός «τρελάθηκε»- Καλοκαίρι «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι τις επόμενες ημέρες

Γιάννης Τσερβίνης23 Σεπτεμβρίου 2024

Το καλοκαίρι μπορεί ημερολογιακά να έχει φύγει, όμως όσον αφορά τη θερμοκρασία μάλλον θα παραμείνει για ακόμη αρκετό καιρό. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα ο υδράργυρος αναμένεται σε αρκετές περιοχές της χώρας να ξεπεράσει και τους 30 βαθμούς!

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, «κατά τις επόμενες ημέρες η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών προς της χώρα μας. 

Από την Τετάρτη 25/09 και έπειτα οι αέριες μάζες που επηρεάζουν τον καιρό της Ελλάδας αναμένεται να είναι θερμότερες των φυσιολογικών για την εποχή τιμών.

Σύμφωνα μάλιστα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλα «οι πιο θερμές ημέρες φαίνονται να είναι η Παρασκευή και το Σάββατο 27-28/9 με τα θερμόμετρα να ξεπερνούν τους 32-33 βαθμούς σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η Φθιώτιδα, η Βοιωτία, τα Δωδεκάνησα και η κεντρική Μακεδονία. 

Επίσης τους 30-31 βαθμούς θα ξεπεράσει η Αττική, η Πελοπόννησος ,η Εύβοια, το ανατολικό Αιγαίο. Να τονίσω ότι αυτές τις ημέρες η θερμοκρασιακή ανωμαλία θα φτάσει τους 7-8 βαθμούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.