Ο Ιωαννίδης έδωσε φιλί ζωής στον Παναθηναϊκό και τον κράτησε ζωναντό

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κόντρα στη Λανς, για τα playoffs του Conference League, αλλά το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη κράτησε ζωντανούς τους "πράσινους" για την πρόκριση, με τους Γάλλους να επικρατούν με 2-1.

Η Λανς κατάφερε, μόλις, στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, με τον Φρανκόφσκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

Στο 23΄ο Μεδίνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο του VAR. Οι "πράσινοι" ανέβασαν ρυθμό, δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Γάλλων, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν ψυχραιμία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που άφησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού,  με τον Σαΐντ να δίνει "αέρα" δύο τερμάτων στη Λανς, στο 34ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Αλόνσο μπήκαν πιο δυναομικά και στο 53' ο Ιωαννίδης μείωσε σε 2-1, με απίστευτο σλάλομ! Ο Έλληνας φορ πήρε την μπάλα και με απίθανη ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λανς: Σαμπά, Γκραντίτ, Μεδίνα, Ντάνσο, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90' Μεντί), Ντιούφ, Μασάδο (90' Τσάβες), Ντα Κόστα (26' Κουσάνοφ), Σοτόκα, Σαίντ (69' Ρεμί).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (67' Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (85' Γερεμέγεφ), Αράο (80' Μακσίμοβιτς), Τετέ (67' Πελίστρι), Τζούριτσιτς (80' Λημνιός), Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.