Ο Ινγκασον επιστρέφει στην Τούμπα, βασικός στο ντέρμπι

Γιώργος Καστάνης13 Σεπτεμβρίου 2024


Επιστρέφει στην Τούμπα για πρώτη φορά ως αντίπαλος από την ημέρα που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος γίνεται για τον Ίνγκι Ίνγκανσον. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Τούμπα φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα, αυτή την φορά θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.


Ο Ίνγκανσον είχε αποχωρήσει πριν από ένα χρόνο από την Τούμπα καθώς είχε πωληθεί στην Μίντιιλαντ.

Επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναθηναϊκού. Πλέον θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ και αυτό το γεγονός, από μόνο του, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο Ίνγκανσον λοιπόν προορίζεται ως βασικός στόπερ στο σχήμα που θα επιλέξει ο τεχνικός των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ντραγκόφσκι προορίζεται ως βασικός κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της άμυνας, αναμένεται να αγωνιστούν οι Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης. Στο κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Ίνγκασον και Γιεντβάι.

Στην μεσαία γραμμή προορίζεται Αράο, με παρτενέρ τον Μαξίμοβιτς. Ως επιτελικός μέσος θα είναι ο Μπακασέτας, με τους Πελίστρι και Τετέ στα άκρα, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.