Ο Ηλιόπουλος αποκάλυψε ποιον εκ των Σαββίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου θα ήθελε συνοδηγό

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος στο περιθώριο του πρόσφατου αγώνα ταχύτητας που έδωσε , στάθηκε στους παράγοντες που θα ήθελε ως... συνοδηγούς αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το έχει βιώσει, τονίζοντας, «Ο Μαρινάκης το ξέρει, το έχει ζήσει το έργο, η ψυχούλα του το ξέρει».

Για το πως μπορούν να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα, τόνισε, «Έχω σκεφτεί και είναι στόχος αυτό το πράγμα. Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή και να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω διότι αυτά τα πράγματα είναι κύκλος που μπορούσαν οι οικογένειες να έρθουν στο γήπεδο και τα νέα παιδιά να εμπνέονται από τον αθλητισμό να γυρίσουν πίσω στο γήπεδο».

Ενώ για το πως μπορεί να διαχειρίζεται όλες του τις υποχρεώσεις, τόνισε, «Δεν κάνω κάτι για να ασχολούνται όλοι μαζί μου. Είμαι αυτός που είμαι, αυτό κάνω, αυτό νιώθω, αυτό με ικανοποιεί και έτσι το βγάζω προς τα έξω. Πράγματι ως προς τον χρόνο είναι αυτό που λέω σε φίλους μου είχα ένα ποτήρι που στις 3 σταγόνες ξεχείλιζε από θέμα χρόνου και εγώ αντί για 3 σταγόνες, έριξα μέσα 3 βυτιοφόρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.