Ποιος είναι ο «μεταλάς» οπαδός της ΑΕΚ που πήγε στο... VAR

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις στον Sport-Fm 94.6, αναφορικά με την παρουσία του που προκάλεσε... συζήτηση έκανε ο φίλος της ΑΕΚ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εξέτασης του δεύτερου γκολ της ''Ένωσης'' από το VAR , ο οποίος, όπως δήλωσε δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.

 «Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας και ΑΕΚτζής. Με πετύχατε όλοι στο γήπεδο. Of course, είμαστε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ο διαιτητής μας είχε φορτώσει εμάς τους ΑΕΚτζήδες με κάτι κίτρινες κάρτες, είχαμε παραπάνω έξαψη. Είδαμε τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR, είπα κατέβαινε, γιατί ήταν κρίσιμη η φάση, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Έχω μακρύ μαλλί, μουσάκι, ακούω και λίγο μέταλ».

Και πρόσθεσε: 

«Δένει το γλυκό. Είδα τη φάση στην Cosmote-TV. Του έκανε νόημα, είναι πέναλτι, δες το! Πάει, το βλέπει. Πήγα αστραπή, σφαίρα, πάνω από το VAR, σε 2” κατέβηκα, κάτι πήρε το μάτι του. Θέλω να πιστεύω πως έπαιξα κάποιο ρόλο να πάρει τη σωστή απόφαση ο διαιτητής για το πέναλτι. Έχουμε το ZMAK Pro Wrestling, όπως είναι το αμερικάνικο WWE.

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είμαστε φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε κουμπάροι. Το ZMAK το έχουμε κάνει και τηλεοπτικό! Θα ήθελαν οι διαιτητές της επαγγελματικής πάλης να σφύριζαν ποδόσφαιρο, εδώ δεν υπάρχουν όρια! Δεν είμαι υπέρ της βίας, απλά είμαι λίγο εκδηλωτικός. Δεν με έχει καλέσει κάποιος μέχρι τώρα στο τηλέφωνο. Πήγα στον διαιτητή με πολύ νόημα, ήταν body language. Ήταν μια ωραία κίνηση, ούτε να κοπανάμε τα τζάμια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να περνάμε καλά και να κερδίζει η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.