Ο γκολκίπερ της Ελσίνκι τα έριξε στον… Μπράντον για το γκολ του Ντεσπόντοφ

Κώστας Πετρωτός22 Σεπτεμβρίου 2023

Η πλέον καθοριστική φάση του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι στην Bolt Arena ήταν το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, παρθενικό για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, στο 81ο λεπτό. Μάλιστα η ιστοσελίδα «Helsingin Sanomat», μίλησε και με τον τερματοφύλακα Γέσε Εστ, προσπαθώντας να δώσει εξήγηση για το πώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά το σουτ α λα μπιλιάρδο του Βούλγαρου άσου και o 33χρονος τερματοφύλακας... τα έριξε στον Μπράντον Τόμας που κινήθηκε μπροστά του.

 «Ήταν τέτοια η κατάσταση που ο επιθετικός τους με… ξεγέλασε. Ακούω ότι δεν ήταν οφσάιντ, αυτό είπαν οι κριτές. Και ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω στην κίνηση που έκανε ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας. Είναι εύκολο εκ των υστέρων να λέει κανείς ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσω».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα παρουσιάζει και διαδοχικά καρέ φωτογραφιών που δείχνουν πώς ο Εστ προσπάθησε να κυνηγήσει την μπάλα μετά το σουτ του Ντεσπόντοφ, ενώ σημειώνει ακόμη ότι ο αμυντικός της Ελσίνκι, Σάντος Ντε Γκράκα, είχε σηκώσει το χέρι του για να ζητήσει οφσάιντ.

Πάντως, όπως γράφουν τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης από το VAR φάνηκε ότι ο Μπράντον καλυπτόταν από τον Γιοόνα Τοΐβιο.

Δείτε εδώ καρέ-καρέ τη στιγμή που ο τερματοφύλακας ξεγελάστηκε από τον Ντεσπότοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.