O Γκαρσία θέλει Τσιγγάρα στον Ατρόμητο, εκείνος όμως βλέπει το εξωτερικό

Κώστας Πετρωτός08 Ιουνίου 2024

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχει αυτές τις μέρες μία σημαντική για εκείνον παρουσία στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και είναι αφοσιωμένος εκεί. Ωστόσο, γνωρίζει ότι όταν περάσουν τα δύο φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα βρεθεί μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. 

Έχει ανοιχτή μία συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, αλλά είχε καταγραφεί σημαντική διαφορά στα «θέλω» των δύο πλευρών και δύσκολα θα προχωρήσει κάτι, έχοντας πάρει και το μήνυμα ότι είναι πίσω στις επιλογές του Λουτσέσκου για την μεσαία γραμμή.

Κατά συνέπεια, μοιάζει δεδομένο ότι θα συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο μεταγραφής του, καθώς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Ο 23χρονος μέσος έχει κάνει πολύ καλή σεζόν, με 25 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ και ειδικά η καλοκαιρινή συμβολή του στο να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League είναι μία παράμετρος που ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να ψάξει την επιλογή του εξωτερικού, εφόσον, επαναλαμβάνουμε, επιβεβαιωθεί το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Έχει ήδη κάνει μία απόπειρα στην Τουλούζ, εκεί που στάθηκε άτυχος λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς.

Έχει την εμπειρία, είναι σε καλή κατάσταση και φυσικά έχει κίνητρο να παίξει. Το θέμα είναι να βρεθεί και η κατάλληλη ομάδα. Ξέρει, όμως, ότι και να μην συμβεί αυτό έχει και ομάδες που τον θέλουν στην Ελλάδα. Μία από αυτές είναι ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον έχει σε εκτίμηση, άλλωστε έχουν συνεργαστεί μαζί και ήδη άνθρωπος της ομάδας του Περιστερίου έχει φροντίσει να μεταφέρει το ενδιαφέρον στο περιβάλλον του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο για τον Χαλκδικιώτη μέσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.