Ο Φαν Ντάικ «καθάρισε» για τη Λίβερπουλ, 5άρα η Φούλαμ στη Φόρεστ του Βλαχοδήμου

Πέτρος Χαριζακλής06 Δεκεμβρίου 2023

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Λίβερπουλ που την κράτησε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κλοπ κέρδισε με 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έμεινε ουραγός.

Το γκολ για τους «ρεντς» που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Φαν Ντάικ. Στο 95' ο Σομποζλάι «έγραψε» το 2-0 καθαρίζοντας το τρίποντο για την ομάδα του.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Φοδέριγχαμ, Μπογκλ, Αχμέντοτζιτς, Τράστι (88' Λόου), Ρόμπινσον, Μπρουκς (74' Φλεκ), Μακατί, Σόουζα (86' Νόργουντ), Χάμερ, Οσούλα (74' Τραορέ), Άρτσερ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Έντο, Μακάλιστερ (59' Τζόουνς), Σόμποσλαϊ, Ντίας (67' Νούνιες), Σαλάχ (67' Έλιοτ), Χάκπο (86' Χράφενμπερχ)

Στο «Κρέιβεν Κότατζ», η Φούλαμ ήταν καταιγιστική κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βλαχοδήμου, την οποία διέλυσε με 5-0. Για την ομάδα του Λονδίνου σκοράραν οι Ιβόμπι (2), Χιμένες (2) και Κέρνεϊ.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Μπράιτον, επέστρεψε στα τρίποντα με 2-1 επί της Μπρέντφορντ ενώ στο «Σέλχαστ Παρκ» η Μπρέντφορντ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και την έπιασε στη βαθμολογία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.